Zoran Predin predstavio novi album i najavio koncert u Beogradu!

Slovenački pevač i tekstopisac Zoran Predin predstavio je svoje četrdeseto studijsko izdanje koje nosi naziv Zoran peva Arsena, a uoči koncerta zakazanog za 15. novambar u Kombank dvorani.

Predin će Beograd u novembru posetiti u sklopu regionalne turneje u godini u kojoj istovremeno slavi 40 godina svoje uspešne karijere. Nakon promocije novog albuma i nove knjige Glavom kroz zid, kao i gala koncerta u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Predin će nastupiti i pred beogradskom publikom u pratnji benda Damir Kukuruzović Đango group.

Uoči koncerta Predin je na druženju u Jazz kantini Lisabon poručio: Nije bilo lako iz Arsenovog opusa izabrati dvanaest pesama za album Zoran peva Arsena. Odabrao sam one u kojima sam pronašao najviše sebe. One koje mogu da pevam kao da su moje. Šest mega hitova i šest manje poznatih, ali isto lepih i zanosnih. U gypsy swing ritmu poznate pesme dobile su neku novu energiju. Mogu reći da smo snimili nove originale. Čarobni prsti jednog od najboljih svetskih gypsy swing gitarista Damira Kukuruzovića i prekrasni aranžmani violiniste Brune Urlića, svakoj su pesmi dali neki novi život, koji modernom bojom zvuka osvaja i mlađu publiku.

Kako dodaje, dvosatni koncertni program činiće pesme sa albuma, odnosno neke pesme koje su Arsen i on pevali zajedno, a biće i nekoliko neočekivanih iznenađenja s kojima se diže publika na noge, dok beogradskoj publici poručuje: Ukradite sudbini dva sata za sebe. Na koncert ponesite dušu, srce, ruke i glasne žice. Dušu za gledanje, srce za slušanje, ruke za pljeskanje i glasne žice za pevanje. Dobrodošli!

Cene karata variraju od 1500 do 2500 dinara, a možete ih nabaviti na blagajni Kombank dvorane, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a.