Zagrebački Proleter objavili novi singl!

Zagrebački pop punk trio, Proleter na Hrvatskoj sceni popunio je mesto mladih predvodnika punk rock-a i pop punk-a, a upravo su objavili singl Druga prilika.

Novom pesmom ovaj sjajni mladi bend najavljuje novo studijsko izdanje i sveži zvuk na kojem rade već neko vreme. Pesmu prati i video spot, o kojem je više detalja otkrio frontmen benda. Pjesma Druga prilika singl je s kojim najavljujemo naš istoimeni drugi album. Ovo je prvi spot koji smo potpuno sami snimali (tj. kojeg je Roli snimao i montirao) pa smo prezadovoljni kako je ispao. Hvala Mirjani na prerealističnom zombie make-upu, Janu što je izdržao cijeli dan s tim heavy zombie make up-om, svim ljudima koji su glumili zombije i družili se s nama, klubu Močvara na prostoru i svima ostalima koji su pomogli da se ovaj spot ostvari!, rekao je Antonio Mavrin.

Antonije potpisuje teskt i muziku za pesmu, na aranžmanu je radio celi bend, dok je miks i mastering radio sjajni Mark Mrakovčić.

Proleter iza sebe ima prvo zvanično studijsko izdanje Život nije fer na fizičkim nosačima zvuka i svim digitalnim platformama, pod etiketom Croatia Records. Za vreme karantina, objavili su i zanimljiv video singl, pod nazivom Korona.