Yo La Tengo objavili petnaesti studijski album!

Američki indie rock velikani Yo La Tengo objavili su svoj petnaesti studijski album There’s A Riot Going On, za izdavačku kuću Matador Records, na kome se nalazi ukupno petnaest pesama.

Album su istovremeno najavila četiri singla You Are Here, Shades Of Blue, She May, She Might i Out Of The Pool, koji su sa ostalih jedanaest numera snimani u produkciji samog benda i predstavljaju nastavak albuma iz 2015. godine Stuff Like That There.

Yo La Tengo su već decenijama sinonim za indi rok muziku. Postoje preko 30 godina i imaju upola toliko albuma. Iako uglavnom sviraju originalni materijal, poznati su i po svom enciklopedijskom repertoaru obrada pesama drugih izvođača, kako uživo na koncertima, tako i na studijskim albumima.

Sasatav će krajem marta meseca krenuti na svetsku turneju, prilikom koje će po prvi put posetiti i Beograd. Prestonička publika biće u prilici da čuje ovaj bend uživo u Domu omladine 12. maja, sa početkom od 21 čas. Karte možete nabaviti na svim na prodajnim mestima Eventima, GIGS TIX-a, DD Tickets-a i u FELIX Shop-u, po promotivnoj ceni od 2400 dinara.

Press Photo - GODLIS_preview