Urban&4 objavili 6 verzija numere Pseća oluja!

Pre mesec i po dana, na početku izolacije i u jeku pandemije, Damir Urban i njegova četvorka zadali su sebi, ali i publici zanimljiv zadatak – napravili su demo verziju pesme, čiji je naslov Pseća oluja, a zatim pozvali sve da zajedničkim snagama naprave finalnu verziju. Osnovna ideja bila je da se publici, kolegama i prijateljima ponudi prilika da svojim doprinosom budu deo nesvakidašnje priče.

Pseća oluja je, osim službene, dobila je još 5 verzija. Svaki član benda napravio je svoju verziju pesme i njoj pridružio neka već gotova video rešenja koja su pristigla, odnosno koja su sami napravili. Šestu verziju osmislio je dugogodišnji prijatelj i saradnik benda, Tomislav Torjanac, koji je ujedno zaslužan i za vizualno rješenje Pseće oluje.

Stvaranje Pseće oluje spojilo je gotovo 150 ljudi u jednu priču. Od regiona, preko Evrope, svoje snimke su slali i najmanji i najveći, muzičari i muzički amateri. Od Radeta Šerbedžije i njegove kćeri Milice, Amire Medunjanin, Frajli, Ivana Dečeka, Ante Gele, Gine iz Detour, porodice Bratoš, Grette, producenta Antonina Šimića, trubača Stipe Mađora, preko predivnih štićenika Centra za autizam Rijeka, talentovane dece i roditelja, prijatelja pa sve do Istoka Zole i jedne mačke.

Službenu verziju potpisuje član Urban&4, Sandi Bratonja, dok ostale verzije možete pogledati i poslušati na zvaničnom Youtube kanalu Damira Urbana.