Urban&4 novom pesmom najavljuju koncert u Beogradu!

Damir Urban i njegov bend Urban&4  novom pesmom pod nazivom Kuća sjećanja najavljuju veliki beogradski koncert 14. aprila u SubBeernom centru.

Novi singl Kuća sjećanja je lagana pesma posvećena legendama rock muzike. Snimljena je uživo u studiju sa kompletnim bendom uz aranžmane legendarnog Nikše Bratoša. Govori o uzaludnim pokušajima da pobegnemo od prošlosti ali i kako je svaki korak u životu važan. Bolja budućnost je moguća samo kada prihvatimo tu prošlost, takvu kakva je – poručuju Urban&4.

Spot potpisuju Milica Czerny Urban i Damir Urban, koji je i jedan od aktera pored talentovane riječke glumice Nine Sabo. Smatrali smo da pjesma govori dovoljno već sama za sebe i da nema potrebe slikom podvlačiti ono što je već svima jasno. Zato smo se odlučili za svojevrsnu igru asocijacija i pokušali se slikom povezati uz pjesmu, tako da slušatelju ne smetamo u slušanju pjesme, već da samo pokušamo otvoriti još po koja vrata interpretaciji – ovako su opisali novi spot Milica i Damir.

Promotivna cena ulaznica je 800 dinara, regularna cena 1000, a na dan koncerta 14. aprila, na ulazu u SubBeerni centar cena će biti 1200, ukoliko ih bude ostalo. Ulaznice možete kupiti u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.