U prodaji treći broj fanzina Ciklonizacija!

Ciklonizacija fanzin je, za one koji ne znaju, nastao iz bloga istog imena kome su osnova recenzije kratkog tipa. Štampana verzija je od svog početka nastavila u tom smeru, ali sa dodatkom za jedan fanzin uobičajenih tekstova.

Prethodna edicija je. osim osnivača Jovanovića Antonija, u samo kreiranje sadržaja uključila još nekoliko ljudi, mahom prijatelja koji se takođe bave recenzirajem. Vremenom se to odrazilo i na blog koji polako postaje nešto više od sajta specijalizovanog za pisanje kratkih prikaza novih albuma.

Ideja za treći broj je bila da se fokus prebaci na autorske tekstove i kolumne. Jedan od iskoraka je i delimično potenciranje sadržaja koji nema veze samo sa muzikom, već sa zanimljivim temama uopšteno. Ljubitelji pisane reči su tako u prilici da pročitaju raznolik materijal, dostojan jednog fanzina.

Treći broj Ciklonizacije je odštampan u crno-belom A4 formatu na 22 strane. Kao i prethodne dve edicije i ovu prati audio CD sa 16 pesama,  objavljenih od strane Grom Records, Tmina Records, Satanath, Grimm Distribution, Symbol of Domination, Inverse Records, Secret Entertainment, Concorde Music Company, Hellsound Productions i Ciklonizacija Records (ex-Deathfuckmageddon Records).

Cena fanzina je 200 dinara, a ona podrazumeva sam fanzin, prateći CD kao i poštanske troškove. Sve informacije vezane za naručivanje možete dobiti slanjem poruke putem e-mail adrese nekrobatica@gmail.com.

Ciklonizacija #3 baner