U prodaji dodatni kontigent karata za nastup Mgle u sali Amerikana DOB-a!

Kao što smo već najavili ranije, u Domu omladine Beograda, u sredu, 18. septembra, nastupiće sastav iz Krakova Mgła. Specijalni gosti su Martwa Aura i Dagorath, koji takođe dolaze iz Poljske.

Nakon što su karte rasprodate u rekordnom roku, što je objavljeno na zvaničnom event-u na Fejsbuku 15. avgusta, publika je zahtevala još karata i veći prostor, te je organizacija prebacila koncert u salu Amerikana.

Nakon uspešnih pregovora, drago nam je što možemo da vas obavestimo da je koncert prebačen u veći prostor, tako da od srede, 21. avgusta, ulaznice po ceni od 1800 dinara ponovo možete kupiti putem Ticketvision i Gigstix prodajne mreže. Naš savet je da požurite iz razloga što su koncerti benda Mgła rasprodati na skoro svim zakazanim lokacijama. Nakon ovoga prebacivanja u veći prostor, mi kao organizatori smo odlučili da daljeg prebacivanja koncerta neće biti! Vidimo se!, poručili su organizatori koncerta, MM Concerts i Serbian Hellbangers.

Mgła je trenutno jedan od najjačih predstavnika novije generacije black metal bendova koji su za kratko vreme svoje ime ozbiljno pozicionirali na svetskoj sceni.

mgla-band-170907_f0f645de-05d6-47fe-935f-19f36f76a482_1920x