U prodaji dodatne ulaznice za koncert benda Dead Can Dance u Sava centru!

Nakon mnogo godina iščekivanja, neprevaziđeni svetski ambijent i world music projekat Dead Can Dance nam dolazi u goste! Ova grupa u Srbiju dolazi prvi put, a koncert u Sava centru 28. juna 2019. godine, njihov je jedini zakazani nastup na prostorima bivše Jugoslavije, te je interesovanja fanova u regionu veliko.

Organizatori koncerta kažu da su baš zbog tog razloga morali da prošire predviđene kapacitete i puste u prodaju i ulaznice za balkon. Takođe, pozivaju sve fanove da požure i obezbede svoje mesto na dugoočekivanom nastupu na vreme!

Nakon šest godina od poslednjeg studijskog izdanja, ova grupa će objaviti novi album Dionysus 2. novembra. Grupu Dead Can Dance čine Brendan Peri i Lisa Džerard koji su oduvek bili inspirisani ne samo muzikom naroda Evrope, već i njihovim svetovnim, religijskim i duhovnim običajima. Priča predstojećeg albuma Dionysus uobličena je utiskom koji su na Brendana ostavili festivali proleća i žetve koji vode poreklo od Dionisovih svečanosti održavanih širom starog kontinenta. Ovaj album u prvi plan stavlja obrede i rituale Dionisovog kulta koji su uprkos viševekovnom potiskivanju od strane Hrišćanstva i Islama, opstali prvenstveno zahvaljujući ovim festivalima.

Koncert u Sava centru sledeće godine biće jedinstvena prilika da čujete uživo ovu spektakularnu grupu. Katarzičan osećaj koji samo Dead Can Dance mogu izazvati – ne sme se propustiti!

Karte za balkon možete kupiti po ceni od 2500 dinara na prodajnim mestima Eventim-a ili online na www.eventim.rs.

Dead Can Dance _Dionisus