Tri kapljice novim spotom najavljuju album!

Tri kapljice, ženski rok trio iz Novog Sada, objavile su singl i spot za pesmu Girls. Spot je premijerno emitovan u emisiji Bunt u sredu, 28. februara, a neposredno posle emisije postavljen je na oficijalni YouTube kanal benda. Spot potpisuje ekipa Illegal Production iz Novog Sada.

Ovim, trećim po redu singlom, novosađanke su najavile svoj debi album koji je u celosti snimljen i produciran u kultnom novosadskom studiju Do Re Mi. Album će tokom proleća objaviti Studentski kulturni centar Novi Sad.

Posle ulaska u finale Demofesta u Banja Luci i samo dva objavljena singla, bend je dobio priliku da leta 2017. čak dva puta nastupi na EXIT festivalu. Jednom na Future shock stage-u gde su imale jedan od dva najposećenija nastupa na ovoj bini tokom celog trajanja festivala, a drugi na Main stage-u gde su imale zadovoljstvo da svojim polučasovnim setom otvore jedno veče festivala. Usledio je poziv i za nastup na Koncertu godine koji se svake godine tradicionalno održava u novosadskom Spensu, ali su zbog povrede ruke basistkinje benda bile prinuđene da ga otkažu. Pošto je ta povreda sanirana, bend će uskoro početi sa koncertnim aktivnostima, te planiraju da svoj prvi album koncertno promovišu širom regiona.