Transfer blama objavili drugi studijski album!

Dve godine nakon objavljivanja albuma prvenca, požarevački pank rok bend Transfer Blama izbacio je novo izdanje, pod nazivom Večito drugi, ovog puta malo glasnije i sa pesmom više u odnosu na prvi album.

Večito drugi nastavlja trend koji Transfer Blama očigledno forsira, a to su kratki albumi – ne više od dvadesetak minuta muzike. Ovaj album broji osam pesama, među kojima je i jedna obrada. Takođe, kao i njegov predhodnih, izdat je u sopstvenoj režiji benda.  Treba napomenuti da je izlazak albuma pratio video za singl Ti i ja.

Album Večito drugi je novi iskorak i, donekle, radikalna promena našeg zvuka jer, u odnosu na prvi album, ovo izdanje nagoni ka dosta tvrđem zvuku. Uplivi hard core-a i street punka su više nego očigledni. Šta više, na ovom albumu se osećaju i uplivi heavy metala. Takođe, tekstualno je dosta zreliji, realniji. Ukratko, ovaj album je blago eksperimentalan, ali sigurni smo da će publici svideti, poručuju članovi benda.

Fizički primerak albuma možete poručiti putem email adrese: transferblamabend@gmail.com Ili putem FaceBook stranice benda.

Ovaj album možete kupiti putem fejsbuk stranice benda ili njihovog Bandcamp profila, a možete ga i besplatno downloadovati ovde.

tbcover2