The Last Resort se u Beogradu opraštaju sa Beef-om!

Nastup na Belgrade Riot festivalu, koji će biti održan 21. oktobra, za The Last Resort, kao i za sve njihove fanove, biće poseban  – u Beogradu se bend oprašta od dugogodišnjeg člana, gitariste Beef-a!

Ovaj legendarni punk i Oi! britanski bend pre nekoliko dana objavio je na svom Facebook profilu da se, posle dugo godina zajedničkog rada, opraštaju od svog gitariste Beef-a. Nastup na Belgrade Riot festu u Domu omladine Beograda biće im poslednja zajednička svirka i poslednja prilika da ih u ovom sastavu vidimo na bini.

Beef je zaista bio važan član benda, kaže JJ i dodaje: Roi i ja sviramo sa njim otkad znam za sebe, tako da je logično da sam jako tužan što ide. Na zvuku  gitare i sviračkom stilu zavide mu mnogi gitaristi punk i Oi! scene i to je bio vrlo važan deo onoga što je on donosio u bend.

The Last Resort su objavili i da traže gitaristu koji će ga zameniti, ali sviračke sposobnosti nisu jedino što očekuju od njega: Beef je i pisao pesme sa mnom. Ima odličan sluh za sve ono što se u pesmi dešava, tako da će mi nedostajati i ta njegova strana. Od onoga ko ga bude zamenio sigurno ću tražiti i da učestvuje i u pisanju pesama.

Javilo im se već mnogo gitarista koji su zainteresovani da dođu na Beef-ovo mesto, ali su momci izabrali trojicu koji će se boriti za ovu poziciju. Rano je da kažem šta će se sve promeniti u trenutku kad on ode, a šta će ostati isto, rekao nam je JJ pred ovaj oproštajni koncert u Beogradu i dodao: Ono što znam je da će publika u Beogradu videti jedan prokleto dobar koncert – mi uvek dajemo 100%! Nismo bili u mogućnosti da dođemo desetak godina, tako da mislim da ne treba da propustite ovaj koncert, jer može da se desi da na sledeći nastup čekate još toliko.

Treći Belgrade Riot Fest održaće se 21. oktobra od 20 časova u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a osim sastava The Last Resort na festivalu će nastupiti bendovi BirtijaDrink Or DieŽuta minutaŠtab i Cepeni Ćunci.

Ulaznice po ceni od 1490 dinara već su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima.  Na dan festivala cena ulaznice iznosiće 1890 dinara. 

TheLastResort2