The Kills i Morcheeba nova imena Arsenal Festa 08!

Organizatori Arsenal Festa su objavili imena novih bendova koji će svirati ovog leta u Kragujevcu od 21. do 23. juna. Pored već najavljenih Editors-a i Texas-a, na glavnoj bini festivala u Kragujevcu pridružuju im se Morcheeba i The Kills.

Premijerno u Srbiji, prvog dana Arsenala, na glavnoj bini će nastupiti indie rockeri The Kills. Dvočlani bend sastavljen od pevačice Alison Mosshart i gitariste Jamie Hince-a na sceni je već petnaest godina. Imaju pet studijskih albuma, poslednji Ash & Ice pojavio se 2016. godine. Ovog meseca objavili su novi singl pod nazivom List of Demands (Reparations).

Veterani Morcheeba ponovo sviraju u Srbiji ovog puta u Kragujevcu. Oni će 23. juna na glavnoj bini da izvedu brojne klasike iz svoje karijere, ali i da predstave nov materijal sa albuma Blaze Away koji je najavljen za 1. jun.

Program Arsenal Festa 08 nije još uvek kompletan, ali za sada je poznato da 21. juna na Main Stage-u nastupaju EditorsDub Inc i The Kills, a na Garden Stage-u Let 3Marky Ramone. Drugog dana, to jest 22. juna, na Main-u su Texas i Kultur Shock, a 23. juna Morcheeba je na Main-u, a Letu Štuke na Garden-u.

Komplet ulaznica za tri večeri Arsenal Festa 08 košta 2500 dinara, dok će pojedinačne ulaznice za svako veče koštati 1500 dinara. Prodaja je preko Eventim mreže, u Domu omladine Kragujevca i na blagajni Pozorišta za decu u Kragujevcu.

Morcheeba promo foto_preview