The Bite objavio novi singl i spot

Kao uvertiru za novi album koji će se pojaviti u toku 2019. godine, beogradski riff&roll bend The Bite objavio je novi singl, kao i video za pesmu Znaš.

Ona je jaka, sposobna i samostalna, ona može sve. On može samo da se opusti kada je kraj nje. Da li? Ova pesma zapravo ima dva lica. Jedno njeno lice kaže: da, jaka sam i mogu sve sama, ti ne moraš da brineš, kada nisi dobro, tu sam za tebe. A ovo drugo lice vrišti: ok, mogu sama ali moram li i zašto si onda ti tu?, kaže pevačica Ljiljana Zdravković i dodaje: Sami odaberite koji ugao vama više odgovara, iako smo mi za spot odabrali ovaj drugi.

Pesmu Znaš snimio je i producirao Ivan Srdanović u studiju King Oliver a naći će se na novom albumu grupe The Bite koji će se pojaviti do kraja godine. Bend kaže da je većina pesama za ovo izdanje spremna i da snimanje planiraju za mart i april, kao i da će slušaoci moći da očekuju stilski raznovrstan album na kojem će se nekoliko rokenrol podžanrova uklopiti u jednu lepu priču.

Video ostvarenje za pesmu snimio je i montirao Bojan Stevanović, iz Kan i Lingus studija, a delovi videa snimljeni su i u studiju Mašina 23.