Texas Flood predgrupa na koncertu Beth Hart

Jednoj od najboljih pevačica današnjice, Beth Hart, na koncertu koji će se održati 11. novembra u Hali sportova pridružiće se i  blues/rock bend Texas Flood.

Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, Fire On The Floor, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

Texas Flood je beogradski power blues/rock trio čija je muzika muzika je pod jakim uticajem muzičara kao što su Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, ZZ Top, Gov’t Mule, Led Zeppelin. Trenutno  pripremaju drugi album sa obradama starih, velikih  pesama ex-Yu classic rocka sa početka 70-ih godina.

Za Beth, Nenad Zlatanović, gitarista i vokal ovog sastava, kaže da je sigurno jedan od najsnažnijih i najekspresivnijih ženskih glasova modernog rocka i sa velikim zadovoljstvom će sa njom deliti binu Hale sportova. Naša muzička opredeljenja su veoma bliska. Nju je proslavila saradnja sa Džoom Bonamasom, mojim velikim uzorom, a vezuje nas i pesma Soulshine koju smo, svako na svoj način, obradili. Očekujem jedan nezaboravan koncert!

Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album, Fire On The Floor, ali će publika imati prilike da čuje i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

Ulaznice za koncert po ceni od 2900 dinara i 3900 za VIP ulaznice su u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima.

TexasFlood