Sve laži sveta na vinilu!

Na ultimativnom albumu Sve laži sveta, prvom snimljenom posle pauze od dvanaest godina, Vlada Divljan se 2000. godine vratio pesmama koje su nastajale u različitim periodima njegovog stvaralaštva dok su pojedine napisane još u periodu rada grupe Idoli.

Omiljeni kompozitor, kantautor, muzičar, romantik – Vlada Divljan je u to vreme okupio fantastičnu ekipu muzičara, kolega i prijatelja sa kojima je snimio studijski album Sve laži sveta. Pod nazivom Old Stars Band našli su se: Aleksandar Šandorov, Boris Bunjac, Srđan Gojković Gile, Marko Milivojević i, naravno višedecenijski prijatelj i saborac Zdenko Kolar.

Album Sve laži sveta skriva nekolicinu kompozicija koje se mogu smatrati samim vrhom Vladinih iskaza na temu ljubavi. A znamo da je u tome bio nenadmašan, kazao je Dragan Ambrozić evocirajući uspomene na muziku Vlade Divljana.

Pesme za album Sve laži sveta snimljene su krajem 1998. godine u novosadskom Studiju M, osim pesme Rodina koja datira iz vremena Vladinog boravka u Australiji.

Nakon dvadeset godina od objavljivanja inicijalne verzije na CD-u, Mascom predstavlja album Sve laži sveta ovoga puta na vinilu, čime je ostvarena želja mnogih fanova da ovo izdanje bude objavljeno na LP-ju. Ovo izdanje je dostupno u pretprodaji na www.mascom.rs po specijalnoj ceni.

Foto: Aleksandar Kujučev