Stereo Banana i Samostalni Referenti na KST maskenbalu!

Najavili smo da će ovogodišnji KST maskenbal, 44. po redu, biti održan u subotu, 23. decembra, pod sloganom Kroz svetlo i tamu. Prvo najavljeno muzičko ime ovogodišnjeg maskenbala bila je YU grupa, a sada je poznato da će na maskenbalu nastupiti i hip hop dvojac iz Niša, Stereo Banana, kao i beogradski ska pank bend Samostalni Referenti.

Niški dvojac je veoma tražen od strane publike širom regiona. Tokom letnje sezone nastupali su na svim značajnijim festivalima, kao što su EXIT festival, Belgrade Beer Fest, Lovefest, a nakon nastupa na Belgrade Beer Festu imali smo priliku da razgovaramo sa njima.

Samostalni Referenti su takođe letos bili veoma koncertno aktivni, a najistaknutiji događaj sigurno jeste njihov premijerni nastup na Belgrade Beer Festu. U novembru su održali beogradski nastup u Božidarcu, a takođe će učestvovati i u promociji projekta Influences – uticaji britanske muzike u Srbiji, koji će biti predstavljen koncertnom turnejom, koja počinje 8. decembra u beogradskom klubu Elektropionir. 

Počela je slobodna prodaja karata za maskenbal i karte možete kupiti svakog radnog dana od 9 do 17 časova u prostorijama kluba ili uveče od 23 časa sredom, četvrtkom, petkom i subotom. Trenutna cena karte je 1300 dinara.

IMG_2499-(Copy) (Copy) (Copy) (Copy)