Stari Bombarder albumi na vinilima!

Legendarni domaći bend Bombarder sa ponosom objavljuje da će prva dva albuma benda konačno ugledati svetlost dana na vinilnim izdanjima koja će biti nabavljiva širom sveta putem kultne Američke izdavačke kuće Nuclear War Now! Productions.

Prvi album benda Speed Kill, koji se u originalu pojavio 1989. godine samo kao kasetno izdanje, ove godine će se po prvi put ikada naći na vinilu. Luksuzno vinilno izdanje koje će propratiti i limitirani die-hard paket vratiće stari duh benda u pravom oldschool maniru, sa originalnim dizajnom, mnogo starih i neobjavljenih fotografija i odštampanim svim tekstovima pesama.

Album Bez milosti predstavlja pravu retkost kako na domaćoj tako i na inostranoj metal sceni, a kopije prvog izdanja dosežu vrtoglave cifre koje su vinil sladokusci ili fanovi benda spremni da izdvoje kako bi se dokopali ovog retkog blaga i dela istorije domaće metal scene. Ove godine Bez Milosti će se pojaviti na vinilu po prvi put od izdavanja originalnog albuma 1991. godine za tadašnji Explosive Records, ali i na bilo kom nosaču zvuka generalno pošto do sada nikada nije re-izdat. I ovaj album će propratiti limitirano die-hard pakovanje, originalni autentični dizajn, svi tekstovi, stare i retke fotografije benda.

Oba izdanja u prodaji će se pojaviti krajem leta tekuće godine, a sve detaljnije informacije fanovi će moći da dobiju na mejlu ili sajtu izdavačke kuće Nuclear War Now! Production.

 

Na domaćem tržištu, oba izdanja će biti nabavljiva u određenoj i vrlo limitiranoj količini putem Grom Records distribucije, kao i u prodavnici Mungos šop u Novom Sadu. Sve tačne i precizne informacije o datumu izlaska oba izdanja, cenama i svim ostalim detaljima biće objavljene naknadno.

IMG_9427 (Copy)