Specijalna vikend akcija za koncerte u organizaciji Charm Music-a i Hale sportova!

Hala sportova i Charm Music Srbija za ljubitelje dobre muzike organizuju vikend specijalnog popusta! Ovog vikenda, od 2. do 4. novembra 2018. godine, ulaznice za parter za koncerte Beth Hart, Mando Diao, Schiller-a i Tom Odell-a moći će da se kupe po 50% nižoj ceni! 

 Na press konfereciji održanoj u Maršalovom salonu Kombank dvorane dana 31.10.2018. godine, novinarima i domaćoj javnosti prvi put se javno predstavila koncertna agencija Charm Music, najnoviji član porodice Charmenko, međunarodne kompanije koja se bavi negom i očuvanjem muzike, sa sedištem u Istanbulu u Turskoj. U ime kompanije prisutnima se obratila direktorka Sara Gigante, dok je o radu Hale sportova Ranko Žeravica i planovima za predstojeću sezonu govorio Dejan Petričević izvršni direktor za manifestacije.

 Nakon  nekoliko uspešnih koncerata kao što su nastupi Sean Paul-a, Hollywood Undead-a, Dead Kennedys-a, a nedavno i mladog mađarskog pijaniste Peter Bence-a, samostalno, ali i u saradnji sa Halom sportova, Charm Music nastavlja da raduje domaću publiku kvalitetnim programom. U narednom periodu  očekuje nas nekoliko izuzetnih koncerata na različitim lokacijama u gradu, počev od Hale sportova koja će prva ugostiti fenomenalnu Beth Hart koja dolazi sa najvećim hitovima da obeleži 25 godina svoje karijere, preko nastupa švedske rok grupe Mando Diao, zatim će domaća publika imati priliku da prvi put u Srbiji doživi audio-vizuelni spektakl koji iz Nemačke donosi Schiller, a sredinom februara u Beogradu će  prvi put nastupiti i mlada britanska zvezda Tom Odell. U toku naredne godine očekuju nas i nastupi dva velika imena, sastava Dead Can Dance u Sava centru 28. juna i Erosa Ramacotija 24. septembra u Štark Areni.

 Na press konferenciji objavljena su i imena bendova koji će svojim učešćem upotpuniti dva decembarska koncerta u Hali sportova. Kao specijalni gosti na koncertu Beth Hart 2. decembra nastupiće akustični duo Nenad Mr Swagger Zlatanović i Petar Miladinović – Pera Joe uz pomoć sjajne Katarine Pejak. Kao gosti benda Mando Diao 7. decembra nastupiće Dingospo Dali i Herz.

Broj ulaznica po specijalnoj ceni je ograničen i popust se odnosi isključivo na ulaznice za parter.

Hala & Charm koncerti