Sink objavio spot za pesmu Pijedestal!

Početak zime i kraj ove godine sastav Sink obeležio je novim spotom i to za pesmu Pijedestal. Spot je snimljen za vreme promocije albuma održane u beogradskom Domu omladine, a uradili su ga Lazar Stančić, Nikola Novaković i Nikša Malić Katanić.
Sink je, nakonm koncertne promocije albuma Pred stubom srama… održane u maju ove godine, nastavio aktivno promociju albuma i širom zemlje. Bend je, osim letnjih nastupa na festivalima Dev9t, EXIT i Kuršumlijska gitarijada odsvirao i nekoliko jesenjih koncerata, posetivši Rumu, Šabac i Suboticu.
 
Posle velikog broja odsviranih svirki i koncerata želimo sa publikom da podelimo na najbolji mogući način ono što zapravo najviše volimo da radimo, a to je da budemo na stejdžu. Pesma Pijedestal se nekako uvek nametne kao vrhunac svakog nastupa i kao jedna od omiljenih pesma svih u bendu zaslužuje spot upravo sa koncerta koji nam je svima mnogo značio. – poručuju iz grupe Sink.
Album Pred stubom srama… objavljen je pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media i dostupan je na svim muzičkim servisima, dok je fizičko izdanje moguće poručiti direktno od benda.