Sean Paul i Major Lazer objavili singl i spot!

Nakon više od jedne decenije muzičkog delovanja, Sean Paul i Major Lazer su se konačno udružili i objavili singl pod nazivom Tip Pon It. Ova istorijska saradnja obiluje prepoznatiljivim stilom kojim se predstavlja Sean Paul i zvukom specifičnim za Major Lazer.

Skoro mesec dana pred beogradski koncert Sean Paul predstavlja novi singl u saradnji sa fenomenalnim triom Major Lazer. Singl prati i zanimljivi spot koji je producirao francuski umetnik i producent Alex Courtes, a koji je u prošlosti sarađivao sa velikim imenima poput Daft PunkThe White Stripes i Kylie Minogue. Pesma Tip Pon It jedna je u nizu fantastičnih singlova koje nam je Sean Paul predstavio u prethodne dve godine i još jednom potvrđuje neosporivi uspeh ovog muzičara.

Ne propustite spektakularan koncert Seana Paula u Hali sportova i obezbedite svoje ulaznice na vreme! Iste se nalaze u prodaji po sledećim kategorijama – parter 2500 dinara, Fan Pit 2900 dinara, tribine 3300 dinara i VIP 3900 dinara. Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Hale sportova i Eventima, kao i online na www.eventim.rs i www.halasportova.rs.