Sanitarium objavio novi spot za pesmu Ja hoću više!

Beogradski bend Sanitarium objavio je novi spot za pesmu Ja hoću više.

Pesma je nastala pre mnogo mnogo godina, napravili su je Bengazi, naš prvi basista koga je zamenio Viktor pre nekoliko meseci, kao i njegov kum Aleksandar. Mi smo je uradili kao prvu pesmu našeg benda. Pesma je kasnije menjana i doteravana sa sadašnjim članovima. Što se tiče same pesme, ona simbolizuje bunt u svima nama, ne damo da nas ništa zaustavi, niti da nas neko sputava u našim ciljevima. Rif koji ostaje u glavi i energija koju odašiljemo ovom pesmom bili su naši ciljevi koje smo dostigli, izjavio je Marko Narančić, gitarista benda, prilikom objavljivanja demo spota za ovu pesmu dve godine unazad.

Novi spot za ovu pesmu, sa kojom je publika već od ranije upoznata, rađen je u studiju Beat, a za mix i master bio je zadužen Danilo Jovičić. Muziku i aranžman potpisuje sam bend, a tekst pesme potpisuju Slaviša Ivković Bengazi i ekipa, dok je video radio Uroš Pajić.

Sanitarium je punk/rok/metal bend koji čini petočlana ekipa sa teritorije grada Beograda, bend je počeo sa radom krajem marta 2016. godine.