Šajzerbiterlemon objavio novi spot!

Beogradski garažni pank sastav Šajzerbiterlemon objavio je spot za pesmu Opet on sa njihovog debitantskog EP-a koji je izašao u oktobru prošle godine.

Radi se o dvominutnoj numeri za koju su spot režirali Igor Lazić i Jovan Dimoski. Posle spotova za numere Čudni ljudi i Na dno, beogradski trio je rešio da vizualizuje jednu od svojih najstarijih pesama koja, kako kaže Andrea Kane u  recenziji ovog videa, dočarava esenciju njihovog zvuka i osećaja koji njihova muzika budi u slušaocu.

Svaki element ovog spota, od scenografije, preko kolora, do izbora likova, pleni svojom upečatljivošću. Neverovatno je da su Šajzeri u dva minuta uspeli da kompresuju toliko energije, ludila i prljavog garaćnog panka… Pesma Opet on ne daje slušaocu nikakav osećaj sigurnosti, već mu izmiče i ono malo stabilnog tla pod nogama i baca ga u mašinu bubnja, basa i gitare, preko koje odzvanja pobesneli glas“, stoji, između ostalog, u ovoj recenziji.

Šajzerbiterlemon će novi singl, ali i ceo EP i svoj dosadašnji opus, promovisati na koncertu u beogradskom Elektropioniru, u subotu, 31. marta, i to će, kako kažu, biti njihova najveća svirka do sada. Kao gosti nastupiće šabački bend Slonz, aktuelni pobednici Demofesta u Banjaluci.