Sacramental Blood i Autopsy Night gosti Cannibal Corpse-a u Novom Sadu!

Lideri ekstremnog death metal zvuka, Cannibal Corpse, nastupiće u utorak, 11. juna, u Hali 6 Novosadskog sajma, a gosti na ovom koncertu biće bendovi Sacramental Blood i Autopsy Night.

Domaći death metal veterani Sacramental Blood su do sada već delili binu sa mnogim stranim i domaćim imenima, a iza sebe imaju dva demo snimka, dva split izdanja, kao i zvaničan studijski album objavljen 2016. godine pod nazivom Ternion Demonarchy.

Publici će se predstaviti i odličan brutal death metal bend iz Rusije Autopsy Night koji aktivno radi još od 1996. godine i vrlo je cenjeno ime na tamošnjoj sceni. Bend je objavio nekoliko demo i EP izdanja, ali i tri zvanična studijska albuma od kojih je poslednji objavljen 2018. godine pod nazivom Anatomical integrity dissolution. Ove godine odabrani su da nastupe i na MetalDays festivalu u Sloveniji.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 2400 dinara možete nabaviti putem prodajnih mreža GigsTix i Ticketvision, kao i u Felix Shop-u i Mungos Shop-u. Cena ulaznice na dan koncerta biće 2800 dinara.

SACRAMENTAL BLOOD