Repetitor objavio prvi animirani spot!

Beogradski sastav Repetitor, pred svoj veliki koncert u bašti SKC-a, objavio je prvi anmirani spot za singl Kralj ničega, sa aktuelnog albuma Gde ćeš.

Video prezentacija ove beogradske trojke do sada je podrazumevala ekranizaciju sirove energije Borisa Vlastelice, Ana-Marije Cupin i Milene Milutinović, ali su se ovoga puta odlučili da Kralja ničega predstave u vidu animiranog trominutnog filma. Na tu ideju je, zapravo, došao studio GO HEKTIK, što je grupa Repetitor i prihvatila.

Prišli su nam ljudi iz GO HEKTIK studija posle koncerta u Pančevu prošle godine i kad smo se nedavno ponovo sreli, predložili su nam da urade spot. Znamo neke njihove ranije radove koji nam se sviđaju i predložili su istu pesmu koju smo i sami hteli, tako da smo baš dobro sarađivali sve vreme, objašnjava Milena, bubnjarka.

Podsećamo da su ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u bašti SKC-a u prodaji, po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, GigsTixa, DD Ticketsa, u FELIX Shop-u, kao i u kafeima Mašta i Zbornica. Redovna cena karte iznosiće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulazu u baštu SKC-a.