Razočarenje objavili spot za Budućnost ni u čemu!

Nakon debitantskog albuma Bez pardona, objavljenog krajem juna, lebanski punk sastav Razočarenje objavio je novi video singl, pod nazivom Budućnost ni u čemu.

Spot smo snimali sami, Gagi nam je radio osnovne bend kadrove, a Johan, Pejke i Aca Dinamit pružili dodatnu pomoć oko zombi kadrova. Poruka je više nego eksplicitna – preko bombi i sankcija, uz pomoć političkih elita i tajkuna, do ekonomske okupacije od strane krupnog kapitala. Moderne izrabljivačnice, nalik na nekakve fabrike, u kojima poreski obveznici plaćaju modernog roba i te njihove dohotke koji su minimalni, kao i prava i slobode ponižene i porobljene radničke klase, izjavili su iz benda.

Veći deo albuma Bez pardona snimljen je u kultnom niškom studiju Psycho Therapy, novembra i decembra 2016. godine, pod producentskom palicom Nenada Pejčića i uz asistiranje legendarnog Gorana Kostića Koste iz Novembra. Na ovom dugosvirajućem materijalu se nalazi 10 novih pesama, kao i bonus od četiri teme sa maxi singla Pro et contra iz 2002. godine.