Random najavljuje novi album sa dva singla i spotom!

Bend Random, pod okriljem Rock Svirke Records, najavio je novi album sa dva singla u
zanimljivoj formi.

Naime F34 otvara, a Sojin Lecitin zatvara novi album. Ova dva singla predstavljena su i u formi jednog spota koji povezuje ove dve pesme u jednu integralnu celinu koja možda najbolje opisuje šta se sve može očekivati između ovih pesama kada album bude ugledao svetlost dana u oktobru.

Novi pristup stvaranju i snimanju materijala doneo je do sada najiskreniji i najkompletniji zvuk koji je bend godinama gradio. Kako bend posmatra na ove pesme kao na veliku prekretnicu do koje je bend stigao, odlučili su da album bude self-titled. Album je sniman u studiju 3×2 u Pančevu, sa snimanje bili su zaduženi Dejan Sredić i Stefan Gaćeša, dok miks i produkciju potpisuje Stefan Gaćeša, koji je ujedno i gitarista benda. Njihovo drugo studijsko izdanje biće objavljeno 16. oktobra ove godine.

Ova dva singla oslikavaju snažne pejzaže emocija kojima će album biti protkan, od meditativnog i repetitivnog do snažnog i nepredvidivog, na ovoj kratkoj slici pronaći ćete sve kroz šta je bend prošao u ovom procesu i malo zaviriti u album koji nas uskoro očekuje.

Režiju spota potpisuje Nemanja Đorđević, dok mu je prilikom montaže pomogao Ivan Jemuović. Za šminku je zadužena Sara Kačunković.