Rambo Amadeus i Zoran Predin pridružuju se koncertu Hajde sanjaj me, sanjaj!

Kao što smo već najavili, koncert pod nazivom Hajde sanjaj me, sanjaj, ne kome će se okupiti prijatelji, saradnici i poštovaci Vlade Divljana, biće održan na dan rođenja ovog muzičara, 10.maja, u velikoj dvorani Sava centra.

Domaćini koncerta, Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa Nevladinom organizacijom, i Maks Juričić sa svojim Ljetnim kinom, dočekaće i zasvirati uz Momčila Bajagića, Kornelija Kovača, Dušana Kojića Koju, Zorana Kostića Caneta, Nebojšu Antonijevića Antona, Sašu Lošića, Darka Rundeka, Gorana Vasovića, Bojanu Vunturišević, Dejana Vučetića Vuču, Borisa Mladenovića, Stray Dogga, kojima će se, kako iz ogranizacije najavljuju, pridružiti legendarni Rambo Amadeus i slovenački kantautor, frontmen legendarnog Lačnog Franza, Zoran Predin.

Publika u Sava centru, 10. maja, moći će da čuje pesme koje je Vlada stvarao i svirao sa različitim bendovima i saradnicima, od Idola, Srđana Šapera, Srđana Gojkovića-Gileta, Old Stars benda, do Nevladine organizacije i Ljetnog kina.

Ulaznice za koncert koštaju 1200 dinara, 1500 dinara, 1800 dinara i 2000 dinara, а možete ih nabaviti na blagajni Sava centra, odnosno prodajnim mestima Eventima. Koncert počinje u 20 časova i 3o minuta.

dsc_8896