Publika bira solistu za Rock operu!

Rock opera nastupiće u četvrtak, 28. novembra, u beogradskom Sava centru, a za ovaj nastup pripremljena je specijalna akcija.

Svaki koncert u izvođenju POP’s Orchestra-e je novo muzičko putovanje kroz svet roka, bluza, džeza, popa, opere, jer je enciklopedija hitova nepresušan izvor inspiracije za maestra Fedora Vrtačnika i muzičare Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadski big bend.

Od prvog koncerta projekat Rock opera je pobrao sve pohvale javnosti i publike. Iz tog razloga organizatori su odlučili da publici daju priliku da učestvuje u kreiranju programa i da odabere jednog od solista koji će nastupiti. Svi koji žele da vide omiljenog umetnika ili umetnicu u ulozi soliste u spektaklu Rock opera svoje predloge mogu da pošalju do 1. novembra u inbox Facebook strane Rock opere.

Organizatori će se potruditi da obezbede učešće odabranog umetnika ili umetnice i pripreme aranžman za pesmu koja najviše odgovara pevačkim afinitetima.

Ulaznice za koncert možete kupiti online i na svim prodajnim mestima Tickets prodajne mreže, kao i na blagajni Sava centra po cenama od 2000 do 2600 dinara, zavisno od pozicije mesta u sali.