Prljave Sestre predstavili svoj drugi album!

Niški trio Prljave Sestre predstavlja svoj drugi studijski album Najgore tek dolazi koji objavljuje u saradnji sa Kišobranom i Pop Depresijom. Pred vama je deset pesama, od kojih su dve već promovisane kao singlovi – Nova jutra i Talas – a zajedno čine rokenrol priču ispričanu direktno, sirovo, iskreno i nadahnuto. Album je dostupan za besplatno ili plati koliko želiš preuzimanje na bandcamp stranici benda i izdavača, kao i za preslušavanje na YouTube-u i svim digitalnim platformama.

Prljave Sestre su Miloš Pavlović – pevač i gitarista, Petar Milosavljević – bas gitara i bubnjar Milan Miggie Stoiljković. Na albumu se uz njih pojavljuju gosti iz grupe Bohemija – Dida, Janko Džambas (koji je i producent albuma) i Dimitrije Mandić, kao i Robert Telčer. Najgore tek dolazi sniman je u Vrbasu kod Telčera u studiju Šamarčina tokom juna 2019,
a fini radovi obavljeni su u Nišu tokom jeseni i zime 2019/2020. Autori pesama su Miloš i Petar, osim završne psihodelične mantre Kiša za koju su na Perine reči muziku napisali zajedno. Aranžmani za sve pesme delo su kompletnog benda.

Grupa Prljave Sestre snimila je veliki album, koji je i moderan i starinski u isto vreme. Ovo je klasičan rokenrol sa pesmama većim od života, sa ritam sekcijom koja vam ne dozvoljava da mirujete i gitarskim solažama uz koje se gubi osećaj za vreme i prostor u klubu, na ulici, u stanu… Dajte im šansu i imaćete svoj novi omiljeni bend, onakav kakav zaslužujete.