Prisoner objavio novi singl i spot!

Beogradski speed/thrash metal bend Prisoner je posle 3 godine studijske pauze objavio novi singl pod imenom Košmar, a koji ujedno prati i spot. U pitanju je pesma koja će se naći na eponimnom EP-u čiji je izlazak najavljen za 15. decembar.

Košmar predstavlja bend u potpuno novom svetlu, s obzirom na to da je došlo do velikih promena u postavi, kao i do novina u zvuku, stilu i pristupu. Novu postavu čine pevač Dalibor Geci, gitarista Mateja Cvetičanin, gitarista Dimitrije Čuturilo, basista Filip Simić i bubnjar Igor Kuzmanović. Materijal se muzički kreće u nešto melodičnijim vodama nego što je to bilo na prethodnim izdanjima, ali pored toga i dalje zadržava stil svojstven bendu.

Spot je snimljen letos ispred spomenika Neznanom junaku na Avali, čime bend želi da predstavi svoju priču o tajnim društvima koja čine svetsku elitu. Za usnimavanje spota je bio zadužen Jovan Mihajlović, dok je posao oko montaže pripao Eliju Rigonatu. Za audio produkciju singla, koji je ujedno i deo predstojećeg izdanja, bio je zadužen Luka Matković.