PRIS u 2016.

U samom smo finišu 2016. godine, one u kojoj smo osnovali sajt na kojem već možete čitati, gledati i slušati preko 400 različitih sadržaja.

Može se reći da je PRIS tek u fazi zagrevanja, u odnosu na sve planove koje imamo za 2017. godinu.
Nastavićemo sa mnogobrojnim izveštajima i galerijama, početi sa novom sezonom video intervjua, a kroz malo više od mesec dana objaviti i prvi spot u našoj produkciji. Kada su spotovi u pitanju, uskoro će na stranicama sajta osvanuti ponuda koju dajemo kada je u pitanju snimanje istih.

Kada smo kod statističkog dela, podaci kojima raspolažemo veoma su zadovoljavajući i hvala svima koji su sajtu doneli preglede i posete. Pregleda je u ovom momentu više od 500 000 uz preko 26 000 pojedinačnih posetilaca. Ubedljivo najviše pregleda dolazi iz Srbije, a u prvih pet mesta nalaze se i Bosna i Hercegovina, Hrvatska, SAD i Nemačka.

Od 3. septembra tekuće godine objavili smo 51 galeriju, 58 izveštaja, 9 video i 6 tekstualnih intervjua, kao i 3 kolumne i 5 recenzija, uz 184 najave i 74 vesti. Broj nastupa izvođača propraćen galerijama je 128, dok smo izveštajima pokrili nastupe 155 izvođača.

U predstojeću godinu ulazimo sa još većim ambicijama i mnogobrojnim planovima, sa željom za konstantnim napretkom u pogledu kvaliteta i sveukupnog delovanja na alternativnoj sceni.

Zahvaljujemo se organizatorima, bendovima i publici na dosadašnjoj podršci i saradnji, pozivamo vas da i dalje doprinosite razvoju sajta onako kako vam je svojstveno i da zajedno kreiramo ovaj prostor koji ćemo u budućnosti isključivo širiti i razvijati. Sve najbolje u sledećoj godini želi vam redakcija portala PRIS!

pris