Poznati učesnici takmičarskog programa Palanačkog Dunav festa!

Drugo izdanje Palanačkog Dunav festa (PDF) biće održano 15. i 16. juna 2018. na platou ispred Sportsko-rekreativnog centra Tikvara u Bačkoj Palanci, a sada su poznati i rezultati konkursa za demo bendove.

Na konkurs koji je Palanački Dunav fest objavio za mlade bendove iz Srbije stiglo je preko 60 prijava. Uzimajući u obzir postavljene kriterijume, organizacioni odbor izabrao je pet bendova koji će se takmičiti 15. juna, prvog dana festivala, u Bačkoj Palanci. Pobednički bend nastupaće i drugog dana festivala, 16. juna, zajedno sa revijalnim bendovima. Kao nagradu dobiće i snimanje spota.

Odabrani bendovi su Harlekin iz Inđije, J&M iz Vršca, Moon iz Šapca, NAVY ne obećava iz Beograda i Northern Revival iz Novog Sada.

Zaista nam je drago što postoji veliko interesovanje bendova da sviraju na našem festivalu. Imali smo težak posao da odaberemo pet bendova. Organizovanjem takmičenja mladih bendova želimo da podržimo scenu i da pružimo priliku publici da čuje kvalitetnu muziku koja se stvara na našim prostorima. Pozivamo vas da dođete 15. juna i podržite i vi mlade autorske bendove, poručili su organizatori Palanačkog Dunav festa.

Ulaznice su u prodaji po promo cenama na svim GigsTix prodajnim mestima. U Bačkoj Palanci možete ih nabaviti u agenciji Concord, a od 7. maja i u Irish Pabu Old Cellar. Komplet ulaznica za dva dana košta 500 dinara i kontigent je ograničen, VIP komplet ulaznica za dva dana košta 800 dinara i kontigent je takođe ograničen, dok će tokom standardne pretprodaje komplet ulaznica za dva dana biti 700 dinara, VIP komplet ulaznica za dva dana 1000 dinara, a na dan festivala cena pojedinačne ulaznice biće 500 dinara, komplet 1000 i VIP komplet 1200 dinara.

IMG_7524-(Copy) (Copy)