Poznati prvi izvođači Sea Star festivala!

Prošlogodišnje premijerno izdanje Sea Star festivala, nove istarske zvezde u regionalnoj EXIT porodici, od starta je premašilo sva očekivanja i privuklo više od 50.000 ljudi u magičnu lagunu Stella Maris u Umagu.

Sa prvim talasom na ovogodišnji festival, koji će biti održan od 24. do 27. maja, stižu muzičke zvezde i jedan od najboljih koncertnih bendova današnjice Hurts, koje je publika izglasala za najbolji nastup na gigantskom Glastonbury-ju, i to ispred bendova kao što su U2 i Coldplay! S njima stiže i hitmejker Robin Schulz koji drma glavne festivalske bine širom Evrope, a kog već sad proglašavaju za naslednika famoznog Davida Guette zbog istog umeća da napravi vrhunsku žurku, te da na svih par meseci stvori novi hit! A da bi se hitovi već sad brojali u desetinama, tu je i vreli londonski trio Disciples, te francuski dvojac sa zaraznim pesmama Ofenbach! Kako bi žurka bila još intenzivnija, pored plesnih, zatrešće nas i hip-hop beatovi strahovite postave koju vode zagrebački velikani Tram 11, balkanski rep otac Edo Maajka, kao i jedina prava hip-hop mama Sajsi MC, te omiljeni dalmatinski Dječaci i neprikosnoveni splitski pobednik Krešo Bengalka.

Izuzetno smo ponosni što smo ponovo uspeli da izvođače koji su priredili neke od najboljih nastupa u istoriji glavne bine i Dance arene EXIT festivala dovedemo na Sea Star. Hurts su svetski poznati kao jedan od najboljih bendova koji se obavezno moraju čuti uživo, dok je Shulzovo umeće da napravi nezapamćenu žurku, sa svojim megahitovima koji se večno pamte, neprikosnoveno. Ovo je tek deo programa koji najavljujemo, ali sigurno je već sada da će publika na Sea Staru i ove godine moći da oseti onu neizrecivu atmosferu sa Petrovaradinske tvrđave zbog koje je EXIT nedavno ponovo krunisan za najbolji veliki evropski festival Evrope. – izjavio je Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Star festivala.

Aktuelne poklon cene festivalskih ulaznica od 3900 dinara važiće najkasnije do ponoći 8. februara i prodaja se vrši putem exitfest.org. VIP Gold ulaznica u prodaji je po ceni od 12000 dinara, a Sea Star nudi i dve vrste kampovanja, Premium i Premium Plus, obe sa 4 zvezdice po ceni od 3600, odnosno 4200 dinara.

IMG_4871-(Copy) (Copy)