Poznata satnica prvog festivala Jazz in the Garden!

Najavili smo da će predstojećeg vikenda, 3. i 4. jula, u Botaničkoj bašti Jevremovac biti održano 13 koncerata na dve bine na kojima će nastupiti neki od najboljih džez muzičara Srbije u okviru festivala Jazz in the Garden.

Po prvi put u Beogradu biće organizovan džez festival na otvorenom i to u predivnom ambijentu Botaničke bašte, čije će kapije u subotu za posetioce biti otvorene od 16 časova, a koncerti počinju u 17 časova, dok će u nedelju prvi koncert biti održan u 16 časova i 15 minuta, tako da će publika u baštu moći da uđe već od 15 časova i 30 minuta.

U subotu, 3. jula, na Main stage-u kod Staklene bašte koncerti počinju u 17 časova i 15  minuta, a prvi će nastupiti Filip Bulatović Quartet, potom kultna beogradska grupa Fish in Oil od 18 časova i 45 minuta i od 20 časova i 30 minuta Vasil Hadžimanov Band.

Na Garden stage-u će se istovremeno odvijati ne manje atraktivan program u okviru koga će nastupiti Di Luna Blues Band sa gostima Draganom Ćalinom i Natašom Guberinić, koji će nastupe na ovoj bini otvoriti u 17 časova, potom mladi trubač Ivan Radivojević sa svojim kvartetom u 18 časova i 30 minuta i za kraj mlada beogradska fjužn senzacija Gorica & The Grooveheadz čiji će nastup početi u 20 časova.

Drugog dana festivala, 4. jula, program na Main stage-u će otvoriti najcenjeniji muzičari mlade generacije okupljeni u bendu Schime u 17 časova i 15 minuta, a od 18 časova i 45 minuta izvanredna džez pevačica i kompozitor Sanja Marković, dok će program prvog Jazz in the Garden festivala svečano zatvoriti koncert Big Banda RTS-a sa kojim će nastupiti i pevačica Aleksandra Bjelić.

Program na Garden stage-u u 16 časova i 15 minuta otvara sastav Glas, dirka, bas, potom renomirana džez pevačica Katarina Kačunković, zatim Veljko Vujčić Trio i od 20 časova sekstet saksofoniste Ljubiše Paunića Belgrade Funk Combo.

Ulaznice po ceni od 950 dinara po danu možete kupiti preko Tickets.rs i Gigstix servisa, a od 1. jula i na blagajni Botaničke bašte.