Poznata satnica koncerta Mortal Kombata u Novom Sadu!

Ostao je još jedan dan do koncerta Mortal Kombata u Novom Sadu koji će biti
održan sutra, 2. novembra, u Hali 6 Novosadskog sajma. Bendovi 5 minuta slave i Hadži prodane duše  će zagrejati publiku pre njihovog izlaska na scenu.

Kako se koncert približava, članovi benda ne kriju da jedva čekaju novi susret sa
novosadskom publikom: Nakon dva rasprodata koncerta u klubu The Quarter, odvažili smo  se da pređemo u veći prostor, tako da je ovo veliki izazov za nas kao bend i nestrpljivi smo da izađemo na binu i napravimo još jedan nezaboravan koncert u Novom Sadu.

Otvaranje vrata Hale 6 najavljeno je za 20 časova. Program počinje u 20 časova i 50 minuta nastupom benda 5 minuta slave. Nakon njih, u 21 čas i 45 minuta izlaze Hadži prodane duše, a zvezde večeri, Mortal Kombat, izaći će na binu u 22 časa i 45 minuta.

Za deset godina postojanja, objavili su četiri studijska albuma i jedan live album. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj četvrti studijski album Decenija koji su izdali za izdavačku kuću Hardwired.

Ulaznice će na dan koncerta koštati 900 dinara, ali ih još uvek možete nabaviti u pretprodaji po ceni od 600 dinara u Shamrock bar-u, putem Tickets prodajne mreže i na sajtu tickets.rs putem online kupovine.