Poznata prva imena ovogodišnjeg Lovefesta!

Na najvatrenijoj bini festivala nastupiće neka od najpoznatijih imena svetske elektro-scene. Maceo Plex, američki superstar, koji je svetskim klaberima poznat  po svojim kultnim izdanjima. Zatim, Loco Dice, nemački di-džej i producent poznat  po veštoj kombinaciji hip-hopa i elektronske muzike, te Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definisao elektronsku muziku današnjice i pomerio granice muzičke industrije, Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom ranijem nastupu na ovom festivalu. Pored njih, tu su još i Chris Liebing, Marcel Dettmann, Matador, Valentino Kanziani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia i mnogi drugi.

Na Energy Stage-u naći će se di-džejevi kojima je puštanje muzike sa vinila gotovo u krvi. Mall Grab, tenutno najtraženiji izvođač u svetu underground muzike, ovom prilikom će po prvi put nastupiti pred našom publikom. Zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell, čovek koji je svoje emocije i neponovljivi talenat pretočio u ploče. Još jedan od pionira tehno-muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, te Moomin, DVS1, kao i Jamie 326. Prema najavama organizatora nova iznenađenja tek stižu na Energy Stage.

 Ljubitelje rok i hip-hop muzike, ove godine čekaju brojna imena iz celog regiona, a najava programa Live Stage-a biće objavljena u narednom periodu.

Ulaznice za LoveFest po ceni od 19 evra rasprodate su za manje od tri nedelje, a aktuelni su trodnevni paketi po ceni od 24 evra.

lovefest2