Poznata pretposlednja imena PRIS Toxic Weekend festivala!

Pretposlednja imena ovogodišnjeg PRIS Toxic Weekend festivala, koja će nastupiti uz 6 poznatih bendova, su Quasarborn i Hurleur. Quasarborn će nastupiti u petak, 7. decembra, uz bendove Brat, Suffering’s The Price i Cigla in d vugla, dok će Hurleur nastupiti u subotu, 8. decembra, uz bendove Terrier, Bednici i Keni nije mrtav.

Quasarborn je beogradski technical thrash metal bend. U maju su publikovali debitantsko izdanje The Odyssey To Room 101 koje su promovisali na evropskoj turneji nedavno okončanoj nastupom u krcatom klubu Doma omladine Beograda. Premijerni nastup na PRIS Toxic Weekend festivalu biće prilika da još jednom promovišu izdanje koje se smatra jednim od najboljih na regionalnoj metal sceni u poslednjih nekoliko godina. Pank četverac iz Negotina, Hurleur, u Pančevo donosi kako numere sa albuma prvenca Ja!, tako i sveže pesme koje će u narednom periodu biti objavljene. Željni kontakta sa publikom daće sve od sebe da podignu atmosferu druge večeri energičnom izvedbom.

Početak oba dana festivala zakazan je za 20 časova. Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će cena dvodnevne biti 500 dinara. Pretprodajna mesta će biti naknadno objavljena. Cena karte na ulazu u Apolo dvoranu iznosiće 350 dinara po večeri.

000