Poznata nova imena PRIS Toxic Weekend festivala!

Najavili smo da će PRIS Toxic Weekend festival biti održan 7. i 8. decembra tekuće godine u pančevačkoj Apolo dvorani, a nakon objave prva dva imena, sada je poznato da se užičkom bendu Brat u petak, 7. decembra, pridružuje niški bend Suffering’s The Price, dok će se Terrier-u u subotu pridružiti beogradski Bednici.

Suffering’s The Price karakterišu ih spori, niski i do samog pakla teški rifovi. Sviraju hardcore/beatdown, a do sada su izdali album Ćele kula (Skull Tower)Pesma po kojoj su prepoznatljivi široj publici je Moj svet.

Bednici su nastali krajem 2017. godine, kao tročlani sastav. Konstantno rade na autorskom materijalu i boljoj uvežbanosti. Bend je nastupao u nekoliko klubova u Beogradu, a nijedan nastup nije prošao nezapaženo. Uoči nastupa na PRIS Toxic Weekend festivalu, nastupiće i kao predgrupa na koncertu Samostalnih referenata u Božidarcu.

Početak oba dana festivala zakazan je za 20 časova. Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će cena dvodnevne biti 500 dinara. Pretprodajna mesta će biti naknadno objavljena. Cena karte na ulazu u Apolo dvoranu iznosiće 350 dinara po večeri.

SufferingsThePriceBedniciPRISToxicWeekend