Poznat poslednji kontigent bendova za Festival srpskog podzemlja!

Kao što je poznato, četvrto izdanje Festivala srpskog podzemlja biće održano u novosadskoj Fabrici 16. i 17. marta tekuće godine. Sada je poznato i poslednjih pet imena ovogodišnjeg izdanja.

Prva imena festivala bila su Replicunts, Nemesis Jenner, zatim su najavljeni Dead JokerDishumanity, Alitor, Fast As We Go Far, The Valley Dok7, dok su muzički program prvog dana kompletirali Umbra, Sputnik, Asphalt Chant, DJ Akasha i DJ Nenad Bekvalac. Imena koja će im se pridružiti su Putrid Blood, Hill, First Flame, Ashen Epitaph i Gunsale.

Putrid Blood su dobro poznato ime na domaćoj metal sceni, a na FSP se vraćaju kao ponosni vlasnici novog u dugoočekivanog studijskog albuma koji je pre nekoliko dana objavljen, a nosi naziv Poslednji pozdrav.

Hill su dvojac koji obitava u beogradskom podzemlju i jedan od retkih domaćih bendova koji na unikatan način spaja sludge psychedelic i doom zvuk.

First Flame, po mnogima udarna pesnica novosadske hardcore scene, na FSPu će predstaviti svoj dinamični i energijom nabijen hardcore zvuk.

Ashen Epitaph, veterani domaće death metal scene, će ponosno predstaviti svoj najnoviji studijski album The Formed Filth Enigma i još jednom podsetiti sve prisutne da domaća death metal scena itekako ima šta da ponudi.

Gunsale će na FSP doneti svoj beskompromisni i direktni rok zvuk sa kojim uvek propisno prodrmaju i protresu publiku.

Ulaznice su u pretprodaji preko Eventim i GigsTix prodajnih mreža. Cena prvih 100 ulaznica iznosi 400 dinara, 500 dinara će biti cena tokom pretprodaje, dok će na dan festivala za ulaznicu biti potrebno 600 dinara.

IMG_4109-(Copy)