Poznat novi datum 11. Antievrovizije!

Beogradski bend Mortal Kombat objavio je novi datum održavanja tradicionalnog Antievrovizijskog koncerta, koji će ove godine biti održan po 11. put. Koncert će biti održan u subotu, 27. juna, na otvorenom, u atrijumu Beogradskog sajma.

Mortal Kombat je prošle godine održao audio-vizuelni spektakl u Hali sportova i tim koncertom proslavio 10 godina postojanja. Usledilo je nekoliko festivalskih i klupskih nastupa, na kojima su obeležavali ovaj jubilej, ali i predstavljali publici aktuelni album koji nosi naziv Decenija.

Bend svake godine dopunjuje sadržaj najvažnijeg godišnjeg nastupa i priprema iznenađenja za publiku, te će nesumnjivo to biti slučaj i ove godine.

Ukoliko ste ulaznice kupili i ne odgovara vam novi datum, vraćanje ulaznica možete izvršiti u periodu između ponedeljka, 1. juna i subote, 6. juna. Povrat novca od fizičkih ulaznica kupljenih preko Tickets prodajne mreže ostvaruje se na blagajni Štark Arene, dok se za ulaznice kupljene preko interneta treba obratiti na e-mail adresu: office@tickets.rs
Ulaznice kupljene u prodavnici Felix se vraćaju isključivo u prodavnicu Felix, a ulaznice kupljene u pabu Cigla & Krigla se vraćaju isključivo u pab Cigla & Krigla. Ukoliko imate kupljenu ulaznicu i odgovara vam novi datum, ulaznica je i dalje validna. Takođe, ponovo je aktivna prodaja ulaznica po ceni od 600 dinara. Početak događaja zakazan je za 19 časova.

FOTO: Marko Ristić
FOTO: Marko Ristić