Poznat lineup KST maskenbala!

Kao što smo najavili, tradicionalni KST maskenbal doživeće svoje 43. izdanje u subotu, 24 decembra. Temu su ove godine birali posetioci maskenbala, a ono što su odabrali jeste Alter-ego.

Main stage ovogodišnjeg izdanja maskenbala predvode Sevdah Baby i Djixx, zatim kultni punk-rockeri Atheist Rap, mostarski Zoster i Iskaz.

Rege i latino stage rezervisan je za Shone Alcapone & Tomy T, King Calypso Selectah, Josip A Lisac i So Sabi.

Na dance stage-u super žurku prirediće Bdat Džutim, poznatiji kao Timbe, i Rahmanee, dok su Djans i Bege fank tu da publiku drže budnim na Alter Party-ju.

Posetioce na etno stage-u zabavljaće Miloš Radovanović, poznat po izvođenju pesme Pukni zoro, a tu je i pet DJ stage-ova: Silent Disco, Diskoteka 43, Osamdesete, Devedesete i Hard & Heavy, a osim svega toga KST sprema još brojna iznenađenja.

Karte su puštene u slobodnu prodaju i mogu se kupiti u prostorijama kluba radnim danom od 9 do 17 časova i u periodu od srede do subote od 23 do 2 časa, kao i u Zla Shteku od 10 do 22 časa, a cena je 1300 dinara. U pretprodaji je čak 2.000 karata prodato za nepunih sedam minuta, tako da nema sumnje da će i ovogodišnji maskenbal biti rasprodat.

Do karata se, kao i svake godine, može doći i besplatno – KST organizuje Maskenbalski kviz (H)alter (N)ego, kao i tradicionalni pešački reli. Kviz će se održavati sredinom decembra, ekipa može da broji tri takmičara, koji se maskirani nadmeću u raznim igrama, poput asocijacija i igri znanja. Pešački reli održaće se u subotu, 10. decembra, preko dana, a ekipe maskirane jure ulicama Beograda i rešavaju zagonetke koje im otvaraju naredni cilj. Prvoplasirana ekipa dobija čak 12 karata za predstojeći maskenbal! Ekipa može imati od 4-10 takmičara. Prijave za reli i kviz možete slati na mail maskenbal@kst.org.rs do 9. decembra i obavezno treba navesti ime ekipe, imena takmičara (kviz) i broj takmičara (reli), kao i kontakt telefon.

Osim svega ovoga, 10. decembra KST organizuje i Disco tramvaj, a više informacija o tome biće poznato tokom narednih dana.

15220027_10153485208332614_2064686153760604413_n