Poznat line up jubilarnog desetog Go2 Halloween-a!

Go2 Halloween, ove godine u saradnji sa televizijom FOX, u Hangaru kod Luke Beograd, u subotu 4. novembra, obeležiće svoj jubilarni, deseti Halloween maskenbal pod nazivom Halloween X.

Ovogodišnja tema zasnovana je na jednom od najpopularnijih svetskih serijala o zombijima – The Walking Dead. Posetioci maskenbala imaće prilike da se zabavljaju u brojnim aktivacijama koje priremaju Halloween i FOX ekipe, obrešće se u najjezivijoj scenografiji uz zastrašujući house, tech house i techno zvuk.

Ove godine line up je sastavljen od nekoliko najtraženijih domaćih i regionalnih DJ-eva elektronske muzičke scene zajedno sa grčkim DJ-emem i producentom DJ Anjelom.

Ekipu domaćih 7 veličanstvenih izvođača čine upravo Peter Portman, Rudhaman, bosanskohercegovački DJ i producent Mladen Tomić, Nexie, Oysha, Andrew Meller i jedna mlada dama, Aleksandra Duende.

Halloween je autentična žurka, koja sada, uoči Noći veštica, već deset godina okuplja 1500 do 3000 kostimiranih kreativaca, koji jednom godišnje puste mašti na volju i stave – ili skinu – svoje maske premijerno u okviru ovog događaja, zvanično najvećeg maskenbala u Srbiji.

Nova pretprodajna cena karata za najveću povorku zombija u gradu je 990 dinara za regularne ulaznice i 1490 dinara za VIP sektor, sektor ograđen bodljikavom žicom kojom vam organizatori garantuju bezbedno utočište od nadolazećih hodajućih mrtvaka. Ulaznice možete nabaviti na svim Eventim, GigsTix i DD Tickets prodajnim mestima.

Halloween X artists