Podržite razvoj PRIS portala!

Kada se sve sabere, PRIS je od nastanka početkom septembra 2016. godine, pa sve do sada, najaktivniji alternativni medij u Srbiji. Ako uzmemo u obzir raznovrsnost sadržaja, broj pokrivenih događaja, kao i prosek godina članova portala, nema sumnje da je entuzijazam i trud koji gajimo na visokom nivou. Novinari i fotografi sajta sve rade volonterski, a tako će ostati i u narednom periodu. Ipak, kako bi postojao konstantan progres, realizacija na višem nivou, kao i lakše pokrivanje konstantnih troškova koji se tiču domena, hostinga, održavanja sajta, bilo bi nam veoma značajno da nam pomognete ako i koliko ste u mogućnosti.

Svi vi koji pratite svakodnevno naše sadržaje i uživate u istim, koji ste se našli na fotografijama publikovanim na sajtu, bendovi, promoteri, organizatori sa kojima svakodnevno sarađujemo, kao i pojedinci i organizacije dobre volje, pozivamo vas da, ukoliko želite, donirate bilo koji novčani iznos i time podržite razvoj sajta, kao i veoma važan projekat PRIS Stage, koji ćemo realizovati tokom predstojećeg leta.

Na sajtu će biti otvorena posebna stranica gde će se u znak zahvalnosti naći ime svakog donatora. Naravno, ukoliko ne želite da vaše ime bude javno objavljeno, napomenućete nam. Takođe, svaki dinar koji bude potrošen biće takođe zabeležen na istoj stranici, kako bi svi bili upoznati u koje je svrhe otišao. Za sada postoji samo jedna mogućnost za donacije, a to je dinarski račun. Detalje o načinima uplate možete pronaći na grafičkom prikazu ispod teksta.

Za sve informacije možete nam se obratiti putem Facebook stranice, mejl adrese redakcija@pris.rs, kao i broja telefona 065 4165 323. Hvala vam!

Nalog-za-uplatu-PRIS

*Kako biste izbegli plaćanje provizije, najbolje je da iznos uplatite u ekspozituri banke Intesa.