Podrži PRIS – poruka izvođačima

Poštovani izvođači,

U prethodne tri godine nastojali smo da posetimo što više koncertnih događaja, te posredstvom verbalnih impresija i foto objektiva prenesemo naše impresije putem portala. Nismo marili za to da li je reč o prostoru koji može da ugosti pedesetak posetilaca ili, pak, najvećim koncertnim dvoranama. Naš cilj je uvek isti – nastojanje ka popularizaciji alternativne muzičke scene u Srbiji i regionu, te prezentacija aktuelnosti i mladih izvođača. Sa sigurnošću možemo da kažemo da je mali broj onih bendova i izvođača koje nismo predstavili kroz objave, izveštaje, recenzije ili galerije.

Nakon tri godine intenzivnog rada, odlučili smo da je vreme da naše delovanje nastavimo unapređenim konceptom. Kako bismo naš rad sprovodili na spomenutom nivou, potrebna nam je vaša podrška u obliku donacije. Reforme koje će stupiti i koje će rezultirati sveopštom promenom rada našeg sajta iznedrile su izvesne finansijske troškove, od kojih su neki redovni, a neki u sklopu gorenavedenih ciljeva.

Tokom proteklih godina portal je bio u mogućnosti da samostalno obezbedi sredstva za troškove koji su bili nametnuti, dok to ovoga puta nije slučaj. Ovo obraćanje izvođačima realizuje se u cilju otvorene poruke, te molbe da simboličnom donacijom novčanih sredstava pomognu pri realizaciji novog poglavlja rada našeg sajta.

Nakon razmišljanja i sabiranja troškova, došli smo do zaključka da bi optimum za isplatu troškova bile donacije od 10 evra (1200 dinara) od strane 30 izvođača/bendova. Izvođačima/bendovima koji doniraju novac odliv istog u cilju sanacije troškova bio bi u potpunosti transparentan i jasan. Takođe, cilj nam je da na realan način budemo u prilici da donatorima pružimo svojevrsno prvenstvo u plasiranju aktuelnosti vezanih za njihov rad. Garantujemo da ćemo u periodu od 6 meseci intenzivno pratiti vaš rad, te nastojati da što efikasnije i brže publikujemo spomenute novosti.

Podrška u ovom trenutku zaista znači. Promene koje će uslediti nakon isplate spomenutih troškova rezultiraće značajnim napretkom u vizuelnom i sadržajnom kontekstu.

Akcija doniranja počinje od današnjeg datuma, 6. avgusta, i trajaće do 25. avgusta.

Sve informacije vezane za donacije možete dobiti putem e-mail adrese podrzi@pris.rs, Facebook stranice PRIS, Instagram profila @pris.rs i broja telefona +381 65 4165 323. Donacije će biti moguće uplatom na žiro račun, Post Net uplatnicom, kao i PayPal putem.

PodržiPRISsajt