Počinje nova sezona u niškom Feedback-u!

Čuveni niški klub Feedback, koji se nalazi u Balkanskoj ulici, otvara još jednu sezonu serijom raznovrsnih koncerata i dešavanja u kojima će svako pronaći nešto što ga interesuje.

Zvanično otvaranje je 28. septembra sa žurkom i đuskanjem kakvo nikad niste doživeli, kako sami kažu, i koje će se ponoviti i sledećeg dana. Tokom oktobra zakazano je deset odličnih koncerata o kojima više možete saznati u daljem tekstu.

28. i 29. septembra sezona će biti otpočeta događajem koji nosi naziv Ex-Yu Vinyl Diggers. Koncerti u oktobru počinju petog, a koncertnu sezonu će otvoriti Svemirko. Narednog dana nastupa DJ C-More iz Berlina, a 11. oktobra je koncert benda Bitipatibi. 12. oktobra sviraju Straight Jackin, dok će sledećeg dana biti DJ veče na kom će nastupiti Petar Dundov Encoder. U četvrtak, 18. oktobra, nastupiće Kralj Čačka, a sledećeg dana Bvana Herbalajzer i Mikri Maus. Događaj pod nazivom Armageddon i Sinhronicity biće održan u subotu, 20. oktobra, Vacuum 25. oktobra, Igralom će nastupiti 26. oktobra, dok će mesec zatvoriti događaji Roots Alternative 27. i Figurative Theatre 29. oktobra.

Za više informacija pratite Facebook stranicu kluba.

IMG_0164