Počela EXIT akcija 4+1, ulaznice na poklon samo za najbrže!

Na zahtev brojnih fanova festivala, EXIT festival je pokrenuo svoju najpopularniju akciju pod nazivom 4+1! Ova akcija startuje svakog proleća i izuzetno brzo dostigne svoj maksimalan kapacitet, a popularnost duguje činjenici da društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon! S obzirom na ogromno interesovanje za ovogodišnji EXIT, ali i spram rezultata iz prethodnih godina, očekuje se da će predviđeni kontigent planuti u vrlo kratkom roku!

Ulaznice su u prodaji i dalje po promotivnoj ceni od samo 6990 dinara, što predstavlja uštedu od čak 55% u odnosu na finalnu cenu, a dostupne su onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno na blagajnama prodajne mreže GigsTix. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz.

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i, po tradiciji, predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda.

U Novom Sadu, 9. maj je povod za veliko slavlje, a ove godine će se na Dan pobede uz Ritam Evrope proslaviti i evropska titula! Na tradicionalnoj manifestaciji u organizaciji Studentskog kulturnog centra Novi Sad, pored obeležavanja pobede u Drugom svetskom ratu, biće proslavljena  titula Najboljeg evropskog velikog festivala koju je Exit nedavno osvojio po drugi put u ovoj deceniji! Veliko slavlje, zakazano na Trgu slobode, ugostiće velike domaće i regionalne bendove kao što su Let3, Disciplin A Kitschme i Tri Kapljice, ali i njujorški sastav The Toasters.

Pobednička fešta nastaviće se do ranog jutra u klubu Quarter uz francuskog tehno barda Zadiga, publiku očekuju i regionalni i domaći izvođači After Affair, Avoid, Klaus i Dušan Nikolić B2B Runy, a ulaz će biti slobodan. Proslavi se pridružuju i Fondacija Novi Sad 2021, koja će 9. i 10. maja u Studiju M organizovati Međunarodnu konferenciju Neutralno, na temu održivosti novih kulturnih prostora.

Uzmi 4 zgrabi 5