Plutonia objavila spot!

Beogradski rok sastav Plutonia  snimio je spot za novu, akustičnu verziju svoje pesme Sanjam, romantične atmosfere i senzualnog aranžmana.

Bend je osnovan pre 17 godina, u Beogradu, a u dosadašnjoj karijeri ostvarili su više od 600 klupskih svirki, kao i nastupa na koncertima i festivalima. Sa zavidnom klupskom istorijom, kao skup iskusnih muzičara, grupa se godinama svrstava u vodeće beogradske cover sastave, a u poslednje četiri godine publika ima priliku da čuje i njihov autorski materijal. Prošle godine, Plutonia je osvojila treće mesto na Zaječarskoj Gitarijadi.

Pesmu Sanjam komponovao je i aranžirao gitarista benda Zlatko Bokun, dok je autor teksta Jelena Sitarica. Audio produkciju potpisuju Zoran Šćekić i Ilija Perić, a gost muzičar na violončelu je Biljana Slijepčević iz benda Sorabi. U realizaciji spota učestvovali su Marijana Rajić i Katarina Kaznovac kao vođe vizuelnog kreativnog tima. Ona ujedno predstavlja i peti singl koji najavljuje njihov predstojeći debi album. Ovim spotom vratili su se korenima, gitari i glasu, a istovremeno su u najboljem svetlu predstavili novu pevačicu Karolinu Avramović.