Pero Defformero u subotu u Božidarcu, u najavi još jedan rasprodat koncert!

Novosadski gastarbajt metal bend Pero Defformero nastupiće u Centru za kulturu Božidarac u subotu, 17. marta, uz podršku benda King Size.

Prethodnih nekoliko meseci novosadski bend Pero Defformero ređao je uspeh za uspehom kada su u pitanju klupski nastupi. Nakon rasprodatih koncerata u Ljubljani, Sofiji, Zagrebu, Užicu, Kragujevcu, Novom Sadu i mnogim drugim gradovima Srbije i regiona, ovaj kvartet se sprema da ovog vikenda da sve od sebe ne bi li svojim fanovima u beogradskom Božidarcu još jednom okačio osmehe na lica!

Uz standardnu set listu i dva aktuelna singla Hipster i Trebalo bi,  za ovu priliku spremili smo još nekoliko novih pesama koje će se naći na našem sledećem albumu za sada radnog naziva Muzika za ljude bez prijatelja, najavljuje gitarista Saša Friš i dodaje da je bend za ovu priliku odabrao i neke pesme koje dugo nisu svirali.

Za ovaj nastup publiku će zagrevati sjajan bend King Size koji uveliko radi na snimanju svog drugog albuma koji bi trebalo da bude objavljen na jesen. U narednih mesec i po, dva izbacićemo i jednu novu pesmu, kaže pevač Dejan Antić i dodaje da se bend jako raduje još jednom druženju sa bendom Pero Defformero: Ovo je treći put u poslednjih nekoliko godina da sviramo sa njima i, ako treba, sviraćemo i 333. put!

Podsećamo vas da je Božidarac bio rasprodat prethodna dva puta kada su Biške i ekipa nastupali, te apelujemo da kupite ulaznicu na vreme.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 500 dinara i možete je nabaviti u Felix Shop-u. Cena ulaznice na dan koncerta biće 700 dinara.

IMG_6214-(Copy) (Copy)