Pennywise najavili novi album!

Jedan od najvažnijih bendova sa kalifornijske punk scene, legendarni Pennywise, objavljuju svoj jedanaesti album. Izdanje najavljuju naslovnom numerom Never Gonna Die.

Svašta se izdešavalo u Pennywise karijeri u proteklih deset godina koliko čekamo ovaj album. Posle Reason to Believe iz 2008. godine napušta ih originalni pevač Jim Lindberg. Usledio je odlični All or Nothing objavljen 2012. godine sa Zoltán Téglás-em kao pevačem. Stanje u bendu u to vreme je bilo toliko usijano da je razlaz te postave bio neminovan ili bi bilo mrtvih, po rečima nekih članova. Iste godine Lindberg i gitarista Fletcher Dragge odlučuju da zakopaju ratne sekire i pokušaju ponovo. U međuvremenu objavili su Yesterdays koji je bio kompilacija nekih do sada neobjavljenih numera iz prošlosti sa nekoliko koje smo već čuli.

Novi album Never Gonna Die pojaviće se 20. aprila za Epitaph Records. Pored naslovne numere, koja je prvi singl i može da se presluša u linku ispod, na novoj ploči se nalazi još trinaest novih pesama.