Parni Valjak objavio spot za pesmu Ljubav!

Popularni hrvatski bend Parni Valjak stvara i svira kao da je tek započeo karijeru, a iza njih je čak 42 godine rada. Neumorni momci jasno poručuju: Kotrljamo se i dalje, ne planiramo stati, a od nas možete očekivati još mnogo, mnogo lijepih stvari.
Najnoviji singl Ljubav za koji su snimili spot, potvrđuje da su nepresušni izvor hitova. Samo deset dana pred beogradski koncert na Tašmajdanu, fanovi će svakako uživati u novom spotu, jer je Ljubav sjajna rok pesma u kojoj Valjak pokazuje sve ono što gradi kontinuirano, uporno i uspešno već 42 godine. To je izvanredna svirka i hemija benda koja se odražava u energičnom, rokerskom aranžmanu, Akijev vokal neponovljive izražajnosti i emocije, kao i autorski pečat Husa koji je poklonio još jednu pesmu koja će postati istinski evergrin. Mislim da je poruka pjesme sama po sebi jasna, nema tu neke filozofije. Ljubav kao stav, kao način života, kao osjećaj s kojim hodaš kroz grad može biti odgovor na ovaj užas koji se dešava i kod nas i u svijetu. Mislim da ona treba biti motor pokretač svega što čovjek radi, rekao je Hus.
Splićanin Hrvoje Zuanić je režirao atraktivan i savremeni video spot za novu pesmu, a kombinovani su atraktivni kadrovi sa koncerata benda i zanimljiva, artistična priča koja je snimana na više lokacija u Splitu.